3 Ağustos 2012 Cuma

Damak Pide - Fatih


Bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine yolumuz Fatih Damak Pide Salonuna düştü. Lezzetli yemekleri ve kusursuz servis kalitesiyle hiç de pişman olmadığımızı söyleyebiliriz.
Ramazan ayında gittiğimiz için masalar önceden hazırlanmış salatalar ve iftariyelikler dahil her şey hazırdı. Herkesin malumu, özellikle ramazan ayında yemeklerin zamanında ve sıcak servisi azami önem taşır. Damak pide bu konuda gerçekten çok başarılı. Ezandan 3-4 dakika kadar önce sıcak mercimek çorbalarımız servis edildi. Süzme mercimek çorbası bugüne kadar yediğim en lezzetli çorbalardan birisiydi diyebilirim. Artık tüm günlük bekleyişten sonra mı bu kadar lezzetli geldi bilmiyorum ama aramızda pideleri iptal edip birer çorba daha alsak mı konuşmalarına bile sebep oldu. J
Çorbalarımız tam bitmişti ki bu sefer sıcak pidelerimiz geldi. Ben karışık pideyi tercih ettim. Kavurma ve erimiş peyniriyle birlikte oldukça lezzetli görünüyordu. Diğer arkadaşlardan kuşbaşılı pide seçenler de oldu. Pide o kadar sıcak gelmişti ki 2-3 dakika kadar soğumasını bekledik. Pideleri lezzet olarak ortalamanın üstünde ama belki de bir Karadenizli olarak standartlarımın yüksek olması pidenin notunu biraz kırdı diyebilirim.
Yemek bitince hemen demlikte çaylarımız geldi. Çayları doldururken ortaya bir de meyve tabağı geldi. Bunlar da yemeğin üstüne cila oldu diyebiliriz. Mekanda eksik olarak söyleyebileceğimiz tatlı servisleri olmayışıydı. Gerçi hepimiz şişme noktasına gelmiştik ama yine de tatlı için yer ayırabilirdik. Bu konuyu mekan sahibine ilettik ve daha önce künefe sattıklarını ve beğenilmediğini görünce satmaktan vazgeçtiklerini öğrendik. Bu da müşterilerin fikirlerine önem verdiklerinin ve açık sözlü samimi bir yaklaşım içinde olduklarının bir göstergesiydi.

Mekandan çıkarken herkes memnun kalmıştı. Fiyat olarak kişi başı 22 lira hesap ödedik ki ramazan ayı için makul bir fiyat diyebiliriz. Sonuç olarak Fatih Damak Pide üstün hizmet kalitesiyle, ister aileniz ister arkadaşlarınızla rahatlıkla gidebileceğiniz hoş bir mekan.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder