19 Haziran 2012 Salı

Şirin Et Lokantası - Kütahya




Yahu bazı tatların tarifi çok zor; ben de zora gelemem. Kendimi yormama gerek yok, resimlere bakın lezzetini tahmin edersiniz artık. Eğer İstanbul’dan çıkıp Antalya’ya yada Afyon’a falan gidiyorsanız, Kütahya’ya varmadan yolun solunda  kalan Şirin’e uğramadan geçmeyin. Pirzolaları, köfteleri, ciğerleri ve tabi ki de sucukları, sağlığınıza zeval getirmeden midenize indirin. (Et seçimi yaparken dana ürünlerinden çok kuzu tarafına takılın derim) Ekmekleri, salataları, tatlıları… hepsi de harika. Tatlılardan kaymaklı ekmek kadayıfını yemeden mekandan ayrılmayın sakın. (kaymak gerçek kaymak. Sıkıntı yok J) Mevsimine göre kabak tatlısı da tercih edilebilir. 
Velhasıl yolda karnınızı doyurmak için güzel bir nokta. Denemeden geçmeyin derim.

2 yorum:

  1. VALLAH BEN DE ŞİRİN ET LOKANTASINI 3 SENE EVVEL KEŞFETTİM... GERÇEKTEN DE ÇOK LEZZETLİYDİ YEMEKLERİ... HELE ETLİ DÜĞÜN ÇORBASI YOK MU TEK KELİMEYLE MÜKEMMELDİ... ANTALYA DÖNÜŞÜ SÜREKLİ UĞRAYACAĞIM TEK NOTKA DİYEBİLİRİM...

    YanıtlaSil
  2. esnaflıkları 5 para etmez mekan ayrıca yağlı etleri ile de paranızın eriyip gittiği geriye de bir gıdım etin kaldığı ama bu mu 1 kilo diyemediğiniz bir et lokantası...

    YanıtlaSil