4 Haziran 2012 Pazartesi

Bursa İskender - Zincirlikuyu

Merhaba değerli gurme mekan severler. Sizlere bugün 5 kişilik bir uzman heyet eşliğinde ziyaretini gerçekleştirdiğim Zincirlikuyu Bursa İskender'den bahsedeceğim. 

Hemen şunu söyleyerek başlayalım, mekanımızın kliması çalışmıyor, içerisi mezbaha gibi. Yazın mekana girmeden  önce 2 defa düşünün derim.
                
Madem Bursa İskendere geldik, tabii ki iskender yiyeceğiz diyerek ben ve (sizden gurme olmasın) uzman gurme arkadaşlarım iskender istedik. Ama "ben iskender yemem arkadaş, başka bişey yok mu" derseniz, köfte, kuzu & tavuk şiş, kebap vs. de mevcut bu güzide mekanımızda.

İskenderimiz gelmeden önce, aperatif olarak solda görmüş olduğunuz ikramlar sevis edildi. 6 kişiye, 1 küçük tabak ezme geldi. Mekanın hizmet anlayışı ile ilgili oldukça net bir fikir edindik bu sayede. Bir de 6 adet vasatın oldukça altında kalitede diğebileceğim çiğ köfte geldi. Bu yaptıkları bilinçli bir strateji olsa gerek diye düşünmeye başladım çünkü iskender için olan beklentimiz epey düşmüştü bu servislerden sonra.





Derken, iskenderler geldiii. Beklediğimiz gibi, vasat bir iskender geldi. Hatta bu iskenderde tereyağı var mı yok mu tartışmaları bile oldu düşünün artık. Gurmeler arasında böyle yavan tartışma mı olur dediğinizi duyar gibiyim, sakın! Neyse efendim, iskenderimizi yedikten sonra çay ikram ettiler sağolsunlar. Çayı güzeldi bak, fena değildi yani. İskender + kola menüye 16 tl vererek uzaklaştık mekandan. Arkamıza da bakmadık giderken. Gurme dostlarımdan biri göz ucuyla baktı gibi geldi bana, ama sorunca inkar etti. Bi daha da gelir miyiz bilmiyorum. Zor..

2 yorum:

  1. Güzel olmuş.
    Skseler gitmem artık buraya. Klimasız yerde yemek mi yenir laa..

    YanıtlaSil
  2. Paylaşımlarınızın neredeyse hepsi bilgilendirici ve ilginç. Vip danışmanlık şirketi olarak teşekkür ederiz ve devamını dileriz.

    YanıtlaSil